výstižné, unikátní, filozofické

Články

,,NALAĎ SE NA NOVÉHO POZNÁNÍ.''

Vše pro váš rozvoj

Tento blog tu není od toho abychom si vzájemně dokazovali svou pravdu a poučovali se navzájem, ale sdílím zde své znalosti, poznatky, zkušenosti, které jsem nabral na mojí cestě životem. 

Příspěvky se snažím psát upřímně a autenticky, podle inspirace, která mi přijde.

Budu velmi rád pokud vás budou články bavit a ještě budu radostnější, když vám něco předají. Takže ještě jednou se ptám: Připraveni poznat neznámé?

Připraveni poznat neznámé?

BUDOVÁNÍ OSOBNOSTI

4 Říj 2020

Zvídavost a pokora

Jako děti jsme chtěli všechno vědět, znát a poznat. Co se stalo? Proč už nejsme tolik zvídaví? Je to dobře nebo špatně?

BUDOVÁNÍ OSOBNOSTI

10 Čvn 2020

Zodpovědnost

Dnešní článek bude trochu složitější na pochopení, ale při jehom porozumění a aplikování vás dokáže osvobodit od problémů a dodá vám větší kontrolu nad životem.✨

články

Hlavní kategorie

DUCH

Kategorie dělaná pro témata jako minulé životy, duchovní prostředí, rituály, andělské bytosti, atd. Články jsou psané pro všechny, kteří by chtěli obohatit své poznatky nebo pro ty, kteří by si chtěli užít minutku filozofie.

POCHOPENÍ SVĚTA

Co je vlastně za oponou? A je možné pochopit svět? Zákon přitažlivosti, energie, příroda, propojení. Rozepíšu se o tom jak já vnímám tento svět, jak to podle mě funguje a jaké jsou vesmírné zákony. Čtení pro všechny, kteří by se chtěli teoreticky, ale i prakticky vzdělat s tímto světem.

BUDOVÁNÍ OSOBNOSTI

Tělo a mysl jako základ “nás”. V klidné mysli a zdravém těle, zdravý duch. Kategorie, kde se dočtete teoretické a praktické rady o svém vlastním těle a způsobech myšlení. Dotýkám se témat jako stravování, pohyb, pokora, disciplína, meditace, spánek,… Jednoduše vše co nám pomáhá budovat váší osobnost.

PRAVDA?

Kontroverzní, konspirační, ale možná i pravdivé. Podíváme se na to kde to vlastně žijeme, nebo možná lépe řečeno, pro koho. Je to vlastně celé reálné? Proč používáme peníze? Kdo nám řekl, že se máme bát? Co je vlastně cílem? Pojď do toho se mnou.

Získat video zdarma!