Pravda o aktuální situaci?

Před pár lety tady byl Fašismus a Hitler, kterého se nám jen tak tak podařilo zastavit. Podle mě většina těch kdo se narodili kolem let 2000 nemají ani tušení co se tady dělo a děje. Lidé většinou mají přehled, že tady byla nějaká světová válka a že skončila v roce 1945 podepsání nějakého dokumentu.

1. část

O 2. světové válce mám stejný přehled, ale tento příběh nadvlády nekončí v roce 1945.
Mylně si myslíme, že po ukončení 2. světové války tady zmizli ti “ZLÍ” lidé toužící po moci.

Je to opravdu mylná domněnka, protože ti lidé toužící po moci nevymizeli, jen se přesunuli do jiných pozic.
Začali využívať jinou sílu než fyzickou. Začali využívat sílu mysli. Začali nás masivně ovlivňovat pomocí sítě. Když píšu síť, myslím tím internet a další sdělovací prostředky. Ovlivňují nás pomocí médií, filmů, seriálů, počítačových her, sociálních síti a radiových vysílání. Denně do sebe nasáváme tyto informace z venčí a podvědomě si vytváříme názory, co je správné a co ne, jak bychom se měli chovat, jak se máme rozhodovat a jak máme žít.

Z toho by se dalo vyvodit, že 3. světová válka už dávno začala. Boj se však odehrává v tvojí hlavě a bojuje se za kolektivní vědomí lidstva.

Máme falešnou svobodu. Dávají nám různé práva, ale co z toho když jsme zavření v kleci. Co z toho když jsou naše rozhodnutí ovlivněny…

Co se tyče COVIDU je to jen další pokus jak převzít kontrolu…

Nesnažím se vám tady vnucovat svoji pravdu, každý si na to udělejte vlastní názor. Prověřujte si věci sami.

Důvěřuj ale prověřuj. ✌️

2. část

Psal jsem, o „nějaké” nadvládě, o manipulaci, atd. Je možné, že hodně z vás už ví o tom co se tady děje nebo se o to začínáte zajímat, ale možná nevíte co máte nebo nemáte dělat. Mám pocit, že většina těch lidí kteří se dozvěděli pravdu, se začínají bouřit a protestovat. Kdybych měl reagovat konkrétně na COVID, tak lidé se rozdělují na 2 tábory, jedni říkají nosme všude roušky, dezinfikujme si ruce každou hodinu a buďme zodpovědní!!! Druzí naopak říkají, se*te na roušky, zkur*ena vláda, pojďme protestovat!!!
Popisuji teď 2 extrémy, ale dejme tomu, že většina lidí se přibližně nachází u těchto 2 táborů, zato menšina se pohybuje někde uprostřed nebo vůbec nikde.

Mohli bychom konstatovat, že záměr obou skupin je zbavit se COVIDU a být svobodný. Jenomže každá skupina jde úplně jinou cestou. Tak která je ta „správná”?
Odpověď zní, ani jedna.

Nevyplatí se přijímat ani odporovat… Zde bych rád navázal na můj předešlý článek o KYVADLECH, pokud si ho nečetl/a, tak pravděpodobně nepochopíš co chci sdělit.
Kyvadlo neboli energeticko-informační struktura, se živí energií. Pokud jsem příznivcem daného kyvadla, (kyvadlo COVIDU) dávám tomu přirozeně energii a struktura roste. Jsem-li však odpůrce kyvadla, tak tomu dávám energii a struktura roste, byť se jedná o energii negativní (kyvadlo nerozlišuje rozdíl mezi pozitivní nebo negativní energií, berou to jenom jako energii). Jak vidíte v obou případech jen posilňujeme strukturu (COVID).

V prvním skupině taky přidáváme negativní energii a to energii strachu. Zato v druhé skupině posíláme energii nenávisti/agrese. Kdybych měl tyto 2 tábory srovnat, tak bych řekl, že první skupina je na tom hůře. Jednak žijí v nevědomosti, žijí v iluzorním světě a posílají energii strachu, což je na energetické úrovni dost silná emoce/energie. Takže jaké je řešení?

Podle mého názoru bychom měli VĚDOMĚ PŘESMĚROVAT ENERGII A ŠÍŘIT PRAVDU. Musíme přesměrovat energii na to pozitivní, na tu svobodu a ne na to proč tu svobodu nemáme, chápete? A další věc je, podělit se o pravdu s ostatními. Sdílet převážně fakta.

Jak se chovat? Toto je pro mě trochu složitější, protože nedokážu podat přesnou odpověď. Řekl bych, že je důležité to, co si myslíme a jak to všechno vnímáme. Někdy je potřeba si roušku nasadit, jindy zas sundat (na nějaké vyjádření názoru), někdy je třeba se postavit za svůj názor, někdy je třeba být potichu( hlavní je jak to vnímáš, co víš a co si myslíš). Toto chování by krásně vystihoval pojem KAIROS.

Nemějte strach a nenadávejte, jednoduše se staňte

VĚDOMÝM POZOROVATELEM, KTERÝ ŠÍŘÍ PRAVDU. ✌️

SDÍLET

Líbí se ti článek? Budu rád za jakoukoliv formu sdílení!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Poslední příspěvky

Změny jsou život

Změny jsou součástí života, nejsou dobré ani nejsou zlé. Přeci změny jsou to co z života dělají život. Není to o tom abychom byli stále na jednom místě. I tep srdce je nahoru dolů a všichni víme co se stane když EKG ukáže rovnou čáru. 💀

Přečíst

Kdo jsem?

Možná jste si někdy položili otázku ,,kdo jsem?”,😶‍🌫️ ale nenašli jste na ni odpověď, nebo jste ji našli velmi rychle, například jsem student, technik, instruktor, člověk. ✊🏼
Pokud takhle rychle dokážeme odpovědět na tyto otázky, pravděpodobně nám uniká samotná podstata… Podstata nás samých. 🧘🏻‍♂️

Přečíst

Získat video zdarma!